Kutsukortti Halloween bileisiin

Toinen graafisen asiakastyömme oli kutsukortti nuorten halloween bileisiin. Tämäkin kutsu toimitetaan sähköisesti. Tähän kutsuun toivottiin hämähäkinseittiä, noitia/luutia ja väreiksi vaaleanpunaista ja mustaa.

Halloween teemaan tutustuminen

Aloin tutkimaan halloween teemaa, ja erilaisia kutsukortteja ja julisteita. Yritin löytää inspiraatiota ja ideoita tekemällä taulun pinterestiin ja analysoimalla asioita mitä sinne lisäsin. Huomasin, että kutsuissa on paljon leikkisyyttä ja ne olivat vapaa muotoisia. Teemoja oli paljon erilaisia, mutta pyrin etsimään tyttömäisempiä ja vaaleanpunaisia kutsuja. Tämä ei ollut helpoin tehtävä, sillä useimmin kutsuissa oli tummempi teema ja jonkinlaisia kauhuelementtejä.

Halloweenkutsun suunnittelu

Piirsin taas paperille muutaman luonnoksen. Samalla mietin mitä osaan toteuttaa illustratorilla, ja miten monimutkaista uskallan alkaa tekemään. Aiheesta olisi voinut saada tehtyä vaikka ja kuinka paljon, mutta omat rajalliset taidot illustratorin käytössä vaikeuttivat suunnittelua. Sain kuitenkin muutaman idean joita halusin lähteä kokeilemaan.

Käsin tehtyjä luonnoksia halloween kutsusta. Päällä oleva luonnos oli pohja toteutettuun versioon.

Kasoin muutaman illustrator tutorialin youtubesta ja aloin piirtämään luonnoksia puhtaaksi. Ensin minulla oli hankaluuksi hämähäkin verkon kanssa, mutta sain senkin lopulta toimimaan. Noidankattilasta pulppuaviin kupliin olen erityisen tyytyväinen. Lopputulos on mielestäni hauska, leikkisä.

Halloween bileiden kutsu. Kutsusta tuli hauska ja leikkisä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: